Polityka prywatności

Truform Europe jest na lądzie w Truform Group India, która obejmuje Truform Engineering, Truform Techno Products, Kapilansh Dhatu Udyog. Niniejsza polityka prywatności wyjaśni, w jaki sposób Truform Europe wykorzystuje dane osobowe, które zbieramy od Ciebie podczas korzystania z naszej strony internetowej lub transakcji z nami.

Tematy:

Jakie dane zbieramy?

Nasza firma gromadzi następujące dane:     Dane osobowe (imię i nazwisko, adres e-mail, numer telefonu itp.) 

Jak gromadzimy Twoje dane?

Bezpośrednio przekazujesz naszej firmie większość gromadzonych przez nas danych. Gromadzimy dane i przetwarzamy dane, gdy:     Zarejestruj się online lub złóż zamówienie na którykolwiek z naszych produktów lub usług.    Dobrowolnie wypełnij ankietę klienta lub przekaż opinię na dowolnym z naszych forów dyskusyjnych lub za pośrednictwem poczty elektronicznej.    Korzystaj z naszej witryny lub przeglądaj ją za pomocą plików cookie przeglądarki. Nasza firma może również otrzymywać Twoje dane pośrednio z następujących źródeł: Wyszukiwarki, serwisy społecznościowe 

Jak wykorzystamy twoje dane?

Nasza firma gromadzi twoje dane, abyśmy mogli:     Przetwórz zamówienie i zarządzaj kontem.    Wyślij do nas e-mailem specjalne oferty dotyczące innych produktów i usług, które naszym zdaniem mogą Ci się spodobać.    Wyślij ci naszą najnowszą broszurę lub cennik produktów. Jeśli wyrazisz zgodę, nasza firma udostępni twoje dane naszym firmom partnerskim, aby mogły zaoferować ci swoje produkty i usługi.

Gdy nasza firma przetwarza zamówienie, może wysyłać dane do agencji informacji kredytowej, a także wykorzystywać wynikające z nich informacje, aby zapobiec nieuczciwym zakupom. 

Jak przechowujemy twoje dane?

Nasza firma bezpiecznie przechowuje twoje dane w IONOS. Nasza firma będzie przechowywać Twoje dane osobowe przez 7 lat. Po upływie tego czasu usuniemy Twoje dane, o ile nas o to poprosisz. 

Marketing

Nasza firma chciałaby przesyłać Ci informacje o naszych produktach i usługach, które naszym zdaniem mogą Ci się spodobać, a także o naszych firmach partnerskich.

Jeśli zgodziłeś się na marketing, zawsze możesz zrezygnować w późniejszym terminie. Masz prawo w dowolnym momencie zabronić naszej firmie kontaktowania się z Tobą w celach marketingowych lub przekazywania danych innym członkom naszej grupy firm. Jeśli nie chcesz się już kontaktować w celach marketingowych, daj nam znać. 

Jakie masz prawa do ochrony danych?

Nasza firma chce się upewnić, że jesteś w pełni świadomy wszystkich swoich praw do ochrony danych. Każdy użytkownik ma prawo do: Prawo dostępu – masz prawo zażądać od naszej firmy kopii twoich danych osobowych. Możemy naliczyć niewielką opłatę za tę usługę. Prawo do sprostowania – masz prawo zażądać od naszej firmy poprawienia wszelkich informacji, które uważasz za niedokładne. Masz również prawo zażądać od naszej firmy uzupełnienia informacji, które uważasz za niekompletne. Prawo do usunięcia – masz prawo zażądać od naszej firmy usunięcia twoich danych osobowych, pod pewnymi warunkami.

Prawo do ograniczenia przetwarzania – masz prawo zażądać od naszej firmy ograniczenia przetwarzania Twoich danych osobowych, pod pewnymi warunkami. Prawo do sprzeciwu wobec przetwarzania – masz prawo sprzeciwić się przetwarzaniu twoich danych osobowych przez naszą firmę, pod pewnymi warunkami. Prawo do przenoszenia danych – masz prawo zażądać od naszej firmy przeniesienia zebranych przez nas danych do innej organizacji lub bezpośrednio do Ciebie, pod pewnymi warunkami. Jeśli złożysz prośbę, mamy jeden miesiąc na udzielenie odpowiedzi. Jeśli chcesz skorzystać z któregokolwiek z tych praw, skontaktuj się z nami na nasz e-mail lub telefon, zgodnie z sekcją kontaktową

Ciasteczka(Cookies) 

Pliki cookie to pliki tekstowe umieszczane na komputerze użytkownika w celu gromadzenia standardowych informacji z dziennika internetowego i informacji o zachowaniu odwiedzających. Podczas odwiedzania naszych stron internetowych możemy automatycznie gromadzić informacje od Ciebie za pomocą plików cookie lub podobnej technologii Aby uzyskać więcej informacji, odwiedź allaboutcookies.org. 

Jak korzystamy z plików cookie?

Nasza firma wykorzystuje pliki cookie na wiele sposobów, aby poprawić komfort korzystania z naszej witryny, w tym:     Nie wylogowuj mnie    Zrozumienie, w jaki sposób korzystasz z naszej strony internetowej    Zachowanie użytkownika na naszej stronie internetowej

Z jakich rodzajów plików cookie korzystamy?

Istnieje wiele różnych rodzajów plików cookie, jednak nasza strona internetowa używa:     Funkcjonalność – Nasza firma wykorzystuje te pliki cookie, abyśmy mogli rozpoznać Cię na naszej stronie i zapamiętać wcześniej wybrane preferencje. Mogą one obejmować preferowany język i lokalizację. Używane są pliki cookie własne i zewnętrzne.     Reklama – Nasza firma wykorzystuje te pliki cookie do gromadzenia informacji o Twojej wizycie na naszej stronie internetowej, oglądanych treściach, podanych linkach oraz o Twojej przeglądarce, urządzeniu i adresie IP. Nasza firma czasami udostępnia niektóre ograniczone aspekty tych danych stronom trzecim w celach reklamowych. Możemy również udostępniać dane online gromadzone za pomocą plików cookie naszym partnerom reklamowym. Oznacza to, że kiedy odwiedzasz inną stronę internetową, możesz zobaczyć reklamy oparte na twoich wzorcach przeglądania na naszej stronie.

Jak zarządzać plikami cookie

Możesz ustawić swoją przeglądarkę, aby nie akceptowała plików cookie, a powyższa witryna internetowa informuje, jak usunąć pliki cookie z przeglądarki. Jednak w kilku przypadkach niektóre funkcje naszej witryny mogą nie działać. 

Polityka prywatności innych stron internetowych

Strona internetowa naszej firmy zawiera linki do innych stron internetowych. Nasza polityka prywatności dotyczy tylko naszej witryny, więc jeśli klikniesz link do innej witryny, zapoznaj się z jej polityką prywatności. 

Zmiany w naszej polityce prywatności

Nasza firma regularnie kontroluje swoją politykę prywatności i umieszcza wszelkie aktualizacje na tej stronie internetowej. Niniejsza polityka prywatności została ostatnio zaktualizowana 9 stycznia 2019 r. 

Jak się z nami skontaktować

Jeśli masz jakiekolwiek pytania dotyczące polityki prywatności naszej firmy, danych, które przechowujemy, lub chcesz skorzystać z jednego ze swoich praw do ochrony danych, nie wahaj się skontaktować z nami zgodnie z danymi kontaktowymi na naszej stronie internetowej 

Jak skontaktować się z odpowiednim organem

Jeśli chcesz zgłosić skargę lub uważasz, że Nasza Firma nie rozwiązała problemu w zadowalający sposób, możesz skontaktować się z biurem Komisarza ds. Informacji. 

https://ico.org.uk/global/contact-us/helpline/